Lønkonsulent – med lyst, vilje og energi til at gøre en forskel

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en Lønkonsulent med interesse for HR-administration.   

For at understøtte den fortsatte vækst og udvikling søger vi en erfaren Lønkonsulent til vores løn og HR team. Vi arbejder kontinuerligt for at sikre en høj kvalitet og en professionel tilgang til alle vores kollegaer og kan tilbyde en spændende arbejdsplads med entusiastiske kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Kastrup. Primo 2023 forventer vi at flytter til nye lækre kontorfaciliteter på Avedøre Holme.

Vi tilbyder dig
Dit primære ansvarsområde bliver at sikre korrekt udbetaling af løn til medarbejdere i vores danske virksomheder, samt en effektiv drift af hele HR administrationen omkring løn i tæt samarbejde med den nuværende Lønkonsulent. Du vil referere direkte til vores Global Head of People & Culture.

Du vil få mulighed for at arbejde med forskellige opgaver indenfor løn og HR-administration ved siden af den månedlige lønkørsel. Du vil få et ansvar for den fortsatte optimering og videreudvikling af nuværende rutiner og procedurer.

Du bliver ansvarlig for refusionssøgning i forbindelse med sygdom, barsel og uddannelse og kontaktperson på lønspørgsmål fra den danske organisation. Derudover vil du skulle udarbejde ansættelseskontrakter samt øvrige personaledokumenter og varetage hele den administrative proces omkring ansættelser og fratrædelser, udarbejde og vedligeholde stamdata, personalehåndbog etc.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø i en virksomhed i vækst. I SGL er vores vigtigste aktiv vores medarbejdere, derfor har vi stor fokus på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel. Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship og fun” er en del af vores hverdag, og udgør vores fælles DNA.

Hvad forventer vi?
Som person forventer vi, at du er struktureret og din arbejdsstil er systematisk og effektiv. For at få succes i rollen, er det vigtigt, at du har en stor interesse i lønområdet, en service- og løsningsorienteret indstilling, og at du evner at kommunikere på en imødekommende og konstruktiv facon. Du kender betydningen af ​​fortrolighed og respektfuld håndtering af personfølsomme oplysninger. Du trives i et dynamisk miljø og er indstillet på at gøre det, der skal til, for at få opgaverne løst til tiden.
  • Du har minimum et par års erfaring som lønkonsulent
  • Du er kommunikativt stærk på både dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med overenskomster og kan fungere som en troværdig sparringpartner og rådgiver for den øvrige ​​organisation på området
  • Du har en naturlig interesse for IT og er daglig bruger af Excel
  • Du har et godt kendskab til lovgivning på personaleområdet og forstår at tilegne dig ny viden og omsætte den i praksis
For at du kan blive en succesfuld del af vores team er det vigtigt, at du er en positiv teamplayer med en ”can do”-attitude. Vi lægger desuden stor vægt på, at du forstår at kombinere god service med en sund forretningsforståelse, og har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne.

Fik vi din opmærksomhed?
Vi håber, du har fået svar på alle dine spørgsmål, men hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Pia Nielsen, Global Head of People & Culture på telefon +45 2488 2520 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgninger løbende og afslutter ansøgningsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.
 
Apply
Share in your network
Deadline: As soon as possible
Contact person:
Pia Nielsen Global Head of People & Culture +45 32480016 +45 2488 2520
Office: Copenhagen, Denmark
Location: Kirstinehøj 7, 2770 Kastrup, Denmark

Perks & Benefits

Sundhedsordning
Aktiv personaleforening
Rabatordninger
Kantineordning
Pensionsordning
Heltids ulykkesforsikring

Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud problem-solvers and passionate entrepreneurs.
Since 1972, the core of our DNA has been a ‘can-do-attitude’, agility and the willingness to always go the extra mile and we are not afraid to go left when others go right. For us, every challenge is an opportunity. We go above and beyond to bring anything to anywhere – whether by road, rail, ocean, air or any other modes of transportation.
Powered by Emply