People & Culture Consultant

Drives du af vækst, udvikling og gode resultater?  Så søger vi lige nu en engageret og målrettet People & Culture Consultant med en stærk interesse indenfor HR relaterede IT-løsninger.

Vi har lige nu stort fokus på den globale udrulning af vores nye HR-system Emply og vi er allerede kommet langt. Vi ønsker fremadrettet i langt højere grad at kunne understøtte vores globale organisation og at kunne anvende HR-data til endnu bedre gavn for forretningen. Næste skridt på vores rejse bliver at udbygge vores HR-system med et Talent Management- og appraisal-modul. Du vil få stor indflydelse på udviklingen og implementeringen af dette.

Din vigtigste opgave på kort sigt bliver at deltage i udrulningen af HR-systemet og den kontinuerlige support til den globale organisation samt at vedligeholde og videreudvikle systemet.

Du vil derudover blive involveret i mange af de opgaver, som drives fra vores hovedkontor i Danmark med fokus både på den danske organisation og support til den globale organisation. Vi har lige nu fokus på udvikling af et nyt talentprogram, og vi arbejder kontinuerligt på at procesoptimere samt at få en stærkere sundhedsprofil.

Du vil selv få mulighed for at være med til at definere stillingens fremtidige indhold og udvikling – alt efter kompetencer.

Hvad forventer vi?
For at få succes i rollen, er det vigtigt, at du har en stærk interesse indenfor HR-relaterede IT-løsninger, og formår at omsætte ide til handling. Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring med udrulning af et globalt HR-system. Ligeledes er det en fordel, hvis du har kendskab til systemet Emply.  

Vi forventer, at du har erfaring inden for HR og meget gerne med en stærk IT-profil.  Du er vant til at arbejde selvstændigt, tage ansvar for dine egne opgaver og har lyst til at indgå i en konstruktiv dialog med hele organisationen på alle niveauer.

Vi forventer desuden, at du er kommunikativt stærk på både dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. Du er struktureret, kvalitetsbevidst i dit arbejde og har en can-do-attitude.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, en spændende arbejdsplads med entusiastiske kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. 

Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA og den måde vi tilgår vores kunder og kollegaer på.

Vi sætter stor pris på fleksibilitet, humoristisk sans og en positiv tilgang.  

Er du vores nye kollega til People & Culture?
Lyder det som en spændende stilling for dig, så send os gerne din ansøgning og CV. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning afsted allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi håber, du har fået svar på alle dine spørgsmål, men hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Pia Nielsen, Global Head of People & Culture, på telefon +45 2488 2520 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.

At Scan Global Logistics, every person is an opportunity to unlock potential. We are a Nordic based full-service global logistics provider present on all continents.
By bringing human approach to everyone, everywhere, we make the world a little less complicated. At the core of our DNA is a ‘can-do-attitude’ and the willingness to always walk the extra mile to find the right logistic solution whether by road, rail, ocean or air transport. Our culture is based on four basic virtues: Fun, respect, entrepreneurship and integrity.

 
Apply
Share in your network
Deadline: As soon as possible
Contact person:
Pia Nielsen Global Head of People & Culture +45 32480016 +45 2488 2520
Office: Copenhagen, Denmark
Location: Kirstinehøj 7, 2770 Kastrup, Denmark

Perks & Benefits

Sundhedsordning
Aktiv personaleforening
Rabatordninger
Kantineordning
Pensionsordning
Heltids ulykkesforsikring

Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud problem-solvers and passionate entrepreneurs.
Since 1972, the core of our DNA has been a ‘can-do-attitude’, agility and the willingness to always go the extra mile and we are not afraid to go left when others go right. For us, every challenge is an opportunity. We go above and beyond to bring anything to anywhere – whether by road, rail, ocean, air or any other modes of transportation.
Powered by Emply