Speditørelever 2023

VIL DU HAVE MULIGHEDEN FOR AT KICKSTARTE EN INTERNATIONAL KARRIERE?
SÅ BLIV SPEDITØRELEV HOS SCAN GLOBAL LOGISTICS.

Vi søger lige nu 20 speditionselever til opstart på et af vores danske kontorer.   

Mulighederne venter på dig
Hvis du vil være ekspert indenfor internationale transporter via land, sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig.
Du vil komme til at arbejde sammen med innovative speditører, som altid vil gå den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Vi lægger stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære. Vores elevforløb er skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen og vi stræber efter at tilbyde alle vores udlærte elever en fastansættelse efter endt elevuddannelse. 

Med mere end 2300 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og du får et bredt globalt netværk, som kan hjælpe dig med at lykkes i hverdagen.

Hvad laver en speditør?
Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i hele verden. Det kan være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses?

Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed med fokus på vores kunder behov og den gode service. 

Har du, hvad der skal til? 
Spedition handler om mennesker, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, kan finde løsninger og tænke hurtigt. Du forstår samtidigt, at kundeservice er nøglen til din og vores succes.
Det afgørende for os er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner og at du er åben over for nye udfordringer. Resten lærer vi dig!

Bliv en del af holdet
Selve speditøruddannelsen finder sted på et af vores kontorer i Danmark og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Din baggrund 

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage et fem ugers supplerende EUS-kursus
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk.
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet.  

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning allerede nu, for vi holder samtaler løbende. Vi har som udgangspunkt opstart d. 1. september 2023. Vi søger elever til vores kontor i Herning, Billund, Viby og Aalborg.  
Vil du vide mere, så kontakt Pia Nielsen, People & Culture, på telefon 32 48 00 16.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du brug for tips til hvordan man laver et CV og skriver en ansøgning? Se mere her. 
 

Apply
Share in your network Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Print Tip a friend
Deadline:
Contact person:
Pia Nielsen Head of HR, Nordics +45 32480016 +45 2488 2520
Office: Aarhus, Denmark, Billund, Denmark, Herning, Denmark, Aalborg, Denmark
Location: Aarhus, Billund, Herning, Aalborg

Perks & Benefits

Kantineordning
Aktiv personaleforening
Virksomhedsbetalt ulykkesforsikring
Fordelsagtige rabatordninger
Virksomhedsbetalt sundhedsordning
Interne elevarrangementer

Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud problem-solvers and passionate entrepreneurs.
Since 1972, the core of our DNA has been a ‘can-do-attitude’, agility and the willingness to always go the extra mile and we are not afraid to go left when others go right. For us, every challenge is an opportunity. We go above and beyond to bring anything to anywhere – whether by road, rail, ocean, air or any other modes of transportation.